Pulpa de caprioara, ienupăr și coacăze roșii & Torturi rapide de pește

Pulpa de caprioara, ienupăr și coacăze roșii

Pulpa de caprioara , ienupăr și coacăze roșii

Ingrediente

4 pulpe de caprioara

1½ linguri de boabe de ienupăr

1 pachet mare de unt

ulei de masline

4 cepe roșii

2 tulpini de telina

2 coacăze roșii

300 ml vin rosu

câteva frunze de rozmarin proaspăt

800 g carne de vită ecologică

Metodă

Se aseaza pulpa de caprioara intr-o tava mare și se presara cu sare de mare și piper negru. Se zdrobesc boabele de ienupar, apoi se adauga, de asemenea, deasupra.

Se încălzește untul și o picatura de ulei într-o tigaie și se rumeneste carnea pe toate laturile, in detaliu. Apoi se scot pulpele și se lăsa deoparte.

Se curată și se toacă fin ceapa, apoi se taie țelina. Se adauga ambele la tigaie și se lasa la foc scăzut. Se gateste timp de 10 pana la 15 minute, pana cand se inmoaie, dar nu se coloreaza .

Se adaugă coacăzele în tava cu vinul și se aduce la fierbere, apoi se lasa asa câteva minute. Se reintroduce pulpele in tigaia cu rozmarin și se lasa ca toata compozitia sa fiarba. Se reduce căldura și se lasa asa, acoperită, timp de 4 ore sau până când carnea se desprinde de os.

Se scot din nou pulpele. Sosul se aduce din nou la fierbere, și se gateste la foc mediu până când compozitia este mai solida. Se taie carnea de pe oase; când sosul se îngroașe, se adauga din nou carnea în tigaie și se incalzeste.

Torturi rapide de pește

ingrediente

500 g cod cu piele, fileu de eglefin sau pollock

1 Maris Piper (250g)

4 linguri făină netedă

ulei de masline

2 linguri de mirodenii proaspete, cum ar fi marar, arpagic sau patrunjel

200 ml de maioneză, obținută din ouă

Metodă

Se taie fasii pestele, apoi se curata și se prăjește cartoful.

Se combina cu făina într-un castron, apoi se adauga sare de mare și piper negru.

Se aduc impreuna in 12 bucati plate, apoi se lăsa să se răcească în frigider.

Se incalzeste un strat de ulei într-o tavă, la foc mediu. Se gatesc prajiturile de pește timp de 2 – 3 minute pe fiecare parte, până când sunt aurii și crocante, apoi se scot pe hârtie de bucătărie pentru a se scurge.

Se aleg, se taie și se amesteca ierburil, apoi se servesc cu prăjiturile de pește și felii de lămâie.

Pulpa de caprioara

Acest site folosește cookie-uri. Acceptați sau refuzați cookie-urile. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor referitoare la cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri. Pentru alte detalii, va rugam sa accesati pagina Politică de Confidențialitate.